Salderingsregeling

Salderingsregeling Al jaren wordt er gesproken over het afbouwen van de salderingsregeling en nog steeds is het een voorstel. Door het twijfelachtige beleid rondom het salderen zitten veel particulieren nog steeds in hun maag met dit onderwerp: Gaan we wel of geen zonnepanelen nemen? Hierop is maar..
Lees verder

Gespreksstructuur.. wel zo fijn!

Gespreksstructuur.. wel zo fijn! De aankomende weken besteed ik aandacht aan de gespreksstructuur voor je klantenservice! Waarom? Er gaat nogal eens wat mis in communicatie met klanten, en dat is zonde want met een goede voorbereiding kun je dit makkelijk voorkomen. We besteden hier aandacht aan d.m..
Lees verder
SolarSalesfb

SolarSales officieel live!

YES YES YES!!! Eindelijk is het zo ver, SolarSales is officieel live. Na maanden van voorbereiding kunnen we van start en apetrots op het concept wat er staat. Niet alleen geven we training, ook helpen we de wereld een handje verder door gratis trainingsdagen te verzorgen van de winst voor mensen..
Lees verder

Mijn energierekening is maar €15,-!

Een argument die je dagelijks tegenkomt als je zonnepanelen aan de man wilt brengen. “Hoe kan dit nu rendabel zijn? Ik verbruik veel te weinig” is de opmerking die je er meestal bij krijgt. De vermindering energiebelasting is de afgelopen jaren flink omhoog gegaan. Deze is nu €527,17 (2020) e..
Lees verder